Forrástérkép - Königsberg Consulting
 
A személyre szabott ügyfélfelület eléréséhez kattintson ide

Forrástérkép

A forrásallokációs „térkép” testreszabott áttekintést ad az aktuálisan elérhető és a közeljövőben megnyíló, releváns hazai és európai uniós forrásokról. A dokumentum az ügyfél stratégiai céljaihoz igazodóan feltárja az európai uniós és hazai költségvetés adott ciklusában elérhető forrásszerzési lehetőségeket. Az online forrástérkép rendszeresen aktualizált, jól strukturált, több szempont alapján szűrhető adatbázis.

A szervezetek kapacitásai végesek, emiatt nem ismernek minden számukra vagy az ügyfélkörükben található partner számára releváns forrásbevonási lehetőséget, azok megjelenését, változásait nehezen tudják figyelemmel követni. A forrásbevonás hatékonyságának és eredményességének növelése érdekében jelentős támogatást nyújt a testre szabott információk rendszerezett módon történő átadása a felelősöknek. A cél az, hogy a felelős munkatársak nagy pontossággal tudják azonosítani, hogy adott projektek, témák esetében milyen forrásbevonási kapcsolódási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Az online Forrástérkép magas szakmai színvonalon összeállított, rendszeresen aktualizált, könnyen használható, több szempont alapján szűrhető adatbázis a potenciálisan elérhető közvetlen európai uniós és társfinanszírozott, továbbá egyéb hazai támogatásokról.

 

Mindemellett igény szerint vállaljuk Megbízó alaptevékenységéhez és fő stratégiai céljaihoz kapcsolódó rövid projektjavaslatok előkészítését, a meglévők validálását, a támogatás tervezés EU szintű és hazai folyamatainak nyomon követése, értékelése, a beavatkozási lehetőségek megjelölése mellett. A forrástérképen a forráslehetőségek alábbi szempontok szerinti részletes bemutatását végezzük el:

  • Benyújtási határidő
  • Státusz
  • Előminősítés
  • Támogatás eredete
  • Kedvezményezetti kör
  • Támogatható tevékenységek
  • Jogosultsági feltételek
  • Támogatási intenzitás

TERMÉKFELELŐS

KÉSZ ÁKOS TAMÁS

nemzetközi igazgatásszervező, közgazdász

szenior tanácsadó

IMP3rove innovációs szakértő

kesza@konigsberg.hu

Kiemelt tanácsadási termékeink

Kiemelt tanácsadási termékeink
Bezárás
WordPress Image Lightbox