RÓLUNK - Königsberg Consulting

Königsberg Consulting

Érdemes a névválasztással kezdeni, hiszen az első találkozás alkalmával ez érdekel mindenkit. Mint ismert, Königsberg a mai Kalinyingrád elődje, Kelet-Poroszország 18-19. századi fővárosa, egyúttal a korszak egyik legpezsgőbb tudományos központja. A königsbergi egyetem olyan szellemi kiválóságoknak adott otthont, mint Euler, a „königsbergi hidak” matematikai problémájának megoldója, vagy Immanuel Kant, aki állítólag életének 80 éve alatt csak néhány alkalommal hagyta el a város falait és mégis nevéhez fűződik a filozófiai „kopernikuszi fordulat”.

Legyen Ön is
e-ügyintézési szakértő!
Részletek A 2×2 napos tréning eredményeként a résztvevők képesek lesznek a jogi környezetből fakadó követelményeket a SZEÜSZ-rendszer logikához igazítva, saját folyamataikba implementálni. Jelentkezem

Kant az utóbbi kétszáz év valamennyi filozófiai irányzatára hatott, s ugyanígy az egész huszadik századi tudományra is.  „Minden emberi megismerés a szemlélettel kezdődik, onnan a fogalmakhoz halad, és az eszmékkel fejeződik be.” (A tiszta ész kritikája, 1781) Cégünk – ha jóval alacsonyabb absztrakciós szinten is – de igyekszik magáévá tenni tanácsadási tevékenysége során ezt a gondolatot: a sablonos módszertanok kritikátlan alkalmazása helyett minden esetben az ügyfeleink egyedi helyzetére, igényeire fókuszálva kínálunk testre szabott és fenntartható megoldásokat.

A Königsberg Consulting Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy a hazai és európai közszolgálati gyakorlatban megszerzett tudást kamatoztatni tudja külső tanácsadás formájában is. A szerény, de stabil növekedés mögött az elmúlt években egy olyan szakértői kompetencia-hálózat alakult ki, amely magabiztos és megbízható partnerként tud segítségére lenni a közszektor fejlesztési szereplőknek mind a köz-, mind a piaci szférában.

Győződjön meg erről személyesen is!

Kiemelt tanácsadási termékeink

Kiemelt tanácsadási termékeink
Bezárás
WordPress Image Lightbox