KEZDŐOLDAL - Königsberg Consulting
A személyre szabott ügyfélfelület eléréséhez kattintson ide

Königsberg Consulting – a sikeres csatlakozásért

MIÉRT TANÁCSADÓVAL? Az elektronikus ügyintézés megvalósítása, valamint az önkormányzati ASP csatlakozás igen összetett és újszerű feladatrendszert, dinamikus végrehajtást jelent a hivatalok számára, amelyek megfelelő minőségű ellátása az üzemszerű működés mellett további terheket ró az amúgy is túlterhelt szervezet munkatársaira. Ehhez nyújt egyedi szolgáltatás keretében szakértői támogatást a Königsberg Consulting Kft.


MIÉRT VELÜNK? A közigazgatási munkavégzés, különös tekintettel a projektszerű fejlesztési feladatok sikeres és hatékony végrehajtása csak magas színvonalú igazgatási támogatással valósítható meg. A fejlesztések tervezése, végrehajtása és bevezetése során is kulcskérdés, hogy az igazgatásszervezési kompetencia megléte milyen minőségben kíséri végig a feladatvégzést. A Königsberg Consulting Kft. sokéves közigazgatás-fejlesztési tapasztalattal rendelkező szakértő kollégái az elmúlt három évben mintegy 100 önkormányzat részére nyújtottak támogatást az alábbi szolgáltatási portfolió valamelyikében.

Nyújtott szolgáltatások

  • A fejlesztési koncepció előkészítéseként elvégezzük az egyes szervezetek tevékenységeinek igazgatási, valamint szervezeti vonatkozású elemzését, meghatározzuk a szükséges beavatkozási pontokat, felmerülő kockázatokat.
  • Vállaljuk stratégiák, koncepciók, igazgatási követelményspecifikációkigazgatási rendszertervek elkészítését.
  • Meglévő eljárási cselekmények alapján könnyen érthető és áttekinthető módon elkészítjük az új folyamatok struktúráját, valamint leírásait.
  • Elvégezzük a belső szabályozás teljes körű feltérképezését, továbbá ennek mentén a szabályozás szövegszerű módosítási javaslatainak elkészítését.
  • végrehajtás során tesztelésre és a tesztesetekre is kiterjedően vállaljuk a minőségbiztosítást, hogy az igazgatási dokumentációk és a tényleges fejlesztés eredményeképpen előálló végtermék között meglegyen a szükséges konzisztencia.
  • Elvégezzük az új folyamatok bevezetését támogató oktatásokképzések előkészítésekéntügyviteli utasítások, illetve oktatási segédanyagok, igény esetén vizsgakérdések elkészítését, vizsgáztatás összeállítását.
  • Vállaljuk igazgatási ismeretekre fókuszáló képzések, tájékoztatók, továbbá fejlesztésekhez igazított specifikus képzések megtartását.
  • Biztosítjuk a szolgáltatás bevezetés átfogó megtervezését, végrehajtását, elvégezzük a szervezet belső szabályozási környezetének és folyamatainak változásmenedzsmentjét, beleértve a munkatársak és ügyfelek felkészítését és szemléletformálását.
PROJEKTTERVEZÉS

A projekt sikerének alapja a megfelelő előkészítés…

FOLYAMATMENEDZSMENT

Napjaink változékony piaci környezete bizonytalanságot eredményez…

SZOLGÁLTATÁSBEVEZETÉS TÁMOGATÁSA

Napjainkra a minőség stratégiai fogalommá vált…

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS, AUDIT

A kitűzött célok eléréséhez

elengedhetetlen…

ÉRDEKESNEK TALÁLTUK

Kitekinteni a mindennapok rutinjából nem csupán újdonság, de inspiráló is egyben. Szakmai kötöttségektől mentesen ajánlunk néhány általunk hasznosnak vélt videót. Mi érdekesnek találtuk, reméljük Ön számára is az lesz.

AZ EU-S FORRÁSOK FELHASZNÁLÁSÁNAK ÁLLAPOTA

A projektek megvalósításához rendelkezésre álló források igen nagy hányada Európai uniós támogatásból származik, mely felhasználásának kereteit az operatív programok tartalmazzák. Az alábbi diagramm jól szemlélteti, hogy mely területeken vannak még le nem kötött források.

Ahogy az ábra is mutatja, a KÖFOP, a VEKOP, a TOP, a KEHOP és a GINOP kereteiből, vagyis a közigazgatás-fejlesztés, a terület-és településfejlesztés, a környezet és energiahatékonyság fejlesztése, valamint a gazdaságfejlesztés területeken vannak még kiírásra váró projektek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESSEN MINKET!

diagram

Operatív programok keretösszegéből már lekötött és még ki nem írt források (2016 júniusi állapot, Mrd Ft)

Free WordPress Themes, Free Android Games
WordPress Image Lightbox